Ministerul Mediului a eliberat parcarea din fața instituției

În urmă cu patru zile, în cadrul emisiunii ”Omul potrivit” cu Adrian Cojocaru de la DigiFM, un ascultător a reproșat modul în care sunt parcate mașinile pe trotuarul din fața sediului Ministerului Mediului. În acest context, Ministerul a acceptat provocarea de a reda trotuarul pietonilor. Într-o postare pe pagina oficială de Facebook a instituției au fost publicate imagini cu felul în care arată acum fosta parcare.

„Așa arată în fiecare zi intrarea în Ministerul Mediului. Plină de mașini ale oficialilor din minister, parcate direct pe trotuar. Ministrul Mediului a promis în emisiunea „Omul Potrivit” de la Digi FM că de mâine mașinile dispar de acolo. Angajații le vor parca în Piața Constituției și „vor face câțiva pași” până în minister. Ca să dea un exemplu. Tánczos Barna a spus că e urât ce se întâmplă și că nici măcar nu și-a dat seama pentru că situația e la fel la intrarea în mai toate instituțiile publice”, a scris pe pagina sa de Facebook Adrian Cojocaru.

Imediat a venit replica reprezentanților Ministerului Mediului, care au răspuns provocării.

„Prezent în emisiune, ministrul Tánczos Barna a acceptat provocarea moderatorului Adrian Cojocaru și a dispus interzicerea accesului auto pe trotuar, cu excepția mașinilor electrice la stația de încărcare. Chiar de a doua zi, trotuarul din fața Ministerului a fost redat, întru totul, pietonilor, bicicliștilor, celor care utilizează trotinete electrice și alte soluții de transport alternativ. Iată cum arată acum fosta parcare. Sperăm ca demersul nostru să devină un exemplu pentru toate instituțiile publice din România”, se arată în mesajul de pe pagina de Facebook a Ministerului Mediului.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu