Minivacanță: Recomandările polițiștilor maramureșeni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a dispus luarea măsurilor necesare ca în următoarele zile să se intensifice activitățile pentru prevenirea faptelor antisociale și a incidentelor grave, precum și pentru siguranța și fluența traficului rutier, având în vedere că pentru mulți maramureșeni, de joi 30 noiembrie și până în 3 decembrie, va începe o minivacanță prilejuită de Sărbătoarea Sfântului Andrei și de Ziua Națională.

”Polițiștii rutieri atrag atenția tuturor participanților la trafic cu privire la respectarea normelor rutiere în vigoare, să adapteze viteza de deplasare la condițiile de drum și să adopte o conduită prudentă în trafic.

Pentru a avea sărbători fără evenimente negative, poliţiştii maramureşeni vă recomandă să nu permiteţi accesul în locuinţa dumneavoastră a persoanelor necunoscute, iar cei care vă abordează pentru diferite acte de caritate pot avea ca scop acela de a vă înşela!

În cazul în care sunteţi martor sau victimă a unei infracţiuni încercaţi să reţineţi cât mai multe semnalmente ale autorului şi sesizaţi în cel mai scurt timp poliţia apelând numărul de urgenţă 112.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș împreună cu toți polițiștii maramureșeni vă asigură de întreaga disponibilitate și ajutor, și, de asemenea, urează tuturor românilor de pretutindeni, un sincer La mulți ani!”, transmite IPJ.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole