Mitru Leșe nu va mai candida la Primăria Târgu Lăpuș. Îi va preda ștafeta lui Vlad Herman (VIDEO)

Primarul orașului Târgu Lăpuș, Mitru Leșe, în vârstă de 67 de ani, nu va mai candida pentru un nou mandat la alegerile locale din iunie. Acesta îi va preda ștafeta lui Vlad Herman, actualul administrator public al orașului Târgu Lăpuș.

”Vine un moment în viața fiecăruia dintre noi în care avem de făcut o alegere oarecum dificilă. 24 de ani de administrație locală și 26 de ani de structură militară. Cu alte cuvinte, 50 de ani de muncă. Consider, în calitatea de militar, că trebuie să am onoare și iată că este momentul în care să fac un pas înapoi din administrația publică locală”, a spus Mitru Leșe, în cadrul unei conferințe de presă la sediul PNL Maramureș.

Acesta conisderă că Vlad Herman va duce la capăt proiectele derulate de oraș.

”Am siguranța că va duce la capăt aceste proiecte. Fiți alături de Vlad Herman! Nu voi candida pentru nici o funcție de consilier. Aici a fost Mitru Leșe”, a adăugat actualul edil.

De cealaltă parte, Vlad Herman a spus că Mitru Leșe este unul dintre cei mai performanți primari ai județului.

”Sunt conștient de responsabilitatea care este pe umerii mei, cu atât mai mult cu cât vin în urma unuia dintre cei mai performanți primari ai acestui județ. Cunosc în detaliu atât potențialul, cât și problemele orașului nostru, de aceea unul din proiectele de suflet și care este o certitudine că se va implementa este parcul industrial de la Târgu Lăpuș. Un parc care va genera locuri de muncă, care va crea stabilitate în ceea ce privește deplasarea tineretului, în special din zona noastră”, a afirmat Vlad Herman.

Alte detalii în video.

Vlad HERMAN

Foto: PNL Maramureș

TAGGED:
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu