NEMULȚUMIRI – Băimărenii cer autorităților explicații cu privire la viitorul fotbalului din oraș

Reclame home 1
Reclame home 1

Iubitorii fotbalului din Baia Mare sunt nemulțumiți de tăcerea care s-a așternut asupra echipei de fotbal din municipiu. Oamenii așteaptă explicații de la autoritățile locale cu privire la viitorul echipei băimărene, despre ce se va întâmpla în sezonul care va începe și care sunt planurile pe mai departe.

„Fotbalul este pentru suporteri, nu se joacă fotbal doar pentru președinți și primari! Vă rog să comunicați printr-un comunicat oficial destinele fotbalului băimărean pentru sezonul viitor, dar și viitoarele proiecte de infrastructură atât de necesare. Așa se procedează la toate cluburile conduse de oameni de fotbal profesioniști! Asta ne interesează!„, este mesajul transmis de suporterii băimăreni pe rețelele de socializare.

Vă reamintim că CS Minaur nu a reușit să promoveze în Liga a II-a. Un al doilea sezon cu participare la un baraj de promovare, al doilea consecutiv cu ratare. CS Minaur avea să piardă în fața celor de la Unirea Dej și astfel povestea Minaur a luat sfârșit. Ce va fi mai departe, nu se știe. Oricum, fotbalul din Baia Mare are de suferit de ani mulți încoace. Interese, nepăsare sau toate la un loc. Băimărenilor li s-a promis un nou stadion, li s-a promis reabilitarea celui existent deja. Și nimic.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. vasileflorea_bm@yahoo.com

    Daca economie puternica nu e – de unde bani si pentru fotbal? Teoretic avem doua „parcuri industriale” care de fapt sunt o insumare de firme de tot felul, de categorii mici , fara potential economic in stare sa ajute sportul de performanta. Baia Mare sustine 2 echipe de handbal si una de volei si mai aloca niste fonduri la sporturi de plan secundar si cam atat.
    Baia Mare nu are insa un strand ca sa nu vorbim de aqua park – obiective care sunt mai utile sanatatii si mai cautate in sezonul cald decat fotbalul. Prin comparatie Satu Mare nu are nici un sport de echipa in primul esalon dar dispune de doua incinte acvatice. Ca sa nu mai vorbim de vecinii din Ungaria, de care stie orice persoana interesata.
    In alta ordine de idei fotbalul, chiar de la liga 3-a, sa nu mai amintim de liga 2-a, consuma azi f.multi bani; se vor forma si jucatori buni, pe banii comunitatii, care vor pleca Este OK? Corect pentru fotbal este ca sustinerea financiara sa fie facuta de un investitor iar primaria sa-i acorde stadionul prin inchiriere. Si nu cred ca va mai fi cineva suparat ! ( a se vedea cazul POLI Iasi!)

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2