Noemi Vida, printre favoriții lui Cătălin Cherecheș. Cât câștigă administratorul public al orașului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Printre favoriții primarului Cătălin Cherecheș se numără și Vida Noemi, fost viceprimar al orașului și actual administrator public, funcție pe care o ocupă de la începutul lui 2021. Doar că nu prea am văzut mari realizări în această perioadă și din această funcție de care orașul nu prea avea nevoie, funcția fiind creată, probabil pentru a-i fi răsplătită fidelitatea față de stăpân.

Pentru că există un moment, extrem de controversat, prin care Vida Noemi l-a ajutat pe primarul-infractor să câștige un nou mandat. Ne aducem aminte cum, înainte de alegerile locale din 2016, deși Cherecheș era în pușcărie, Vida Noemi a fost cea care l-a ajutat, înaintând Biroului Electoral candidatura lui Cherecheș, care nu putea fi semnată olograf – personal de infractorul aflat la acel moment în arest preventiv.

Cel mai probabil, cei din anturajul lui Cherecheș, conduși de Vida Noemi,, au inserat pe formularul de candidatură semnătură scanată de-a infractorului sau chiar i-au imitat semnătura. Cherecheș nu a rămas dator, dându-i lui Vida Noemi o funcție extrem de bine remunerată, după ce ANI a găsit-o incompatibilă în 2015 și i-a interzis să mai candideze timp de 3 ani de la încetarea mandatului 2016-2020, adică până în 2023.

16.640 lei/lună e salariul din postura de administrator public pe care Vida Noemi îl încasează, conform documentelor făcute publice de municipalitate. 16.640 lei/lună este prețul imposturii și al servilismului. Imediat se împlinesc 3 ani de când Vida Noemi încasează, într-un mod nerușinat, lună de lună, această sumă pentru care un băimărean cu venituri medii este nevoit să muncească 5 luni.

Nu avem cum să uităm, iar acum, în contextul condamnării lui Cătălin Cherecheș, îi cerem demisia pentru că a fost preșul unui infractor, iar o astfel de persoană nu are ce căuta intr-o funcție publică atât de importantă cum e cea de administrator public. Nu o putem denumi demisie de onoare, că Vida Noemi nu are așa ceva. Putem spune doar atât: DEMISIA!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. cetatean

  subscriem si noi cetatenii … dar in ultima vreme apare tot mai des intrebarea daca consiliul local e unul care ne reprezinta, si daca e legitim …oare nu cu girul lor a reusit Chereches sa faca toate mizeriile aberante pe care le-a facut in toti acesti ani ??? cine din consiliu s-a ridicat sa zica stati putin ca ceva nu e ok la dezapezire, la castaniada, la echipele de sport, la contractul cu drusalul ??? ei doar tac si voteaza pe banda rulanta abjectiile lui Chereches … asa ca valea toata lumea … cu Chereches de mana …

  Reply
 2. dan

  Multi au circotit de parada in consiliul local, pentru ca nu se simteau responsabili punctual. Lucrurile s-au intimplat si se intimpla ca in regimul Ceausescu, cind adunarea generala decidea ceva si nimeni punctual nu era vinovat.
  Nu vreau sa fiu rau intentionat, dar pentru viitor nu as da drept de vot pensionarilor felicitati anual la CASPEV si asistatilor sociali care in campania electorala sint usor de cumparat, iar dupa aceea sint mereu nemultumiti. In plus, se uita la poza frumoasa, nu la OM.

  PS
  Astept o multime de comentarii negative.

  Reply
 3. Pentru Democratie

  @ Dan….Problema democratiei este ca daca esti cinstit sau hot votul tau are aceiasi valoare. Trebuie schimbata aceasta regula iar cei care au comis fapte penale sa fie exclusi de la dreptul de a exercita functii publice.

  Sper ca politistii germani l-au „tratat” cum se cuvine pe fugar si sper ca toti complicii lui Kake sa fie urmariti si judecati daca au comis fapte ilegale.

  SPUNE NU CORUPTIEI !!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole