Noile reguli privind accesul la Aquastar

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Din cauza situației tot mai complicată privind răspândirea coronavirusului în județul și municipiul Satu Mare, unde incidența cumulată la 14 zile a depășit pragul de 3 la mia de locuitori, Parcul Acvatic Aquastar Satu Mare va respecta toate hotărârile și reglementările impuse de Guvernul României. Așa cum v-am promis, după două săptămâni de curățenie și igienizare generală, sâmbătă, 25 septembrie la ora 10:00 dăm startul oficial extrasezounului în Imperiul Apelor Aquastar Satu Mare.

Conform hotărârii nr. 71 din 16.09.2021, accesul în incinta Parcului Acvatic Aquastar se va face numai pe baza certificatului verde. Clienţii vor trebui să facă dovada vaccinării împotriva COVID sau să prezinte rezultat negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore. Va fi totodată permis şi accesul persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Deoarece activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de administrare a piscinelor interioare este permisă fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului, numărul persoanelor aflate în același timp în incinta Complexului Aquastar este 350. Este de așteptat ca în orele următoare să fie votată creșterea vârstei până la 12 ani a copiilor care nu sunt obligați să dețină certificat verde. Persoanele peste 12 ani care nu sunt vaccinați sau trecuți prin boală, pot efectua un test antigen rapid Sars Cov 2 la Clinica Korall Satu Mare (str. Liviu Rebreanu nr. 22) la un preț promoțional de numai 40 lei.

Complexul Aquastar vă așteaptă în continuare să vă relaxați și să vă odihniți într-un ambient plăcut și curat.

www.aquastarsatumare.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2