Nou! Insula Ischia cu avionul din Budapesta!

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Noutati pentru vara 2020!

Insula Ischia cu avionul din Budapesta!

De la 624 euro/persoana

Plecari incepand din 07.04.2020

Vezi aici oferta

Insula Ischia (Italia), cunoscuta si sub numele de Insula Verde, este situata in Marea Tireniana, in Golful Napoli, fiind recunoscuta pentru peisajele sale fascinante, apele termale, vegetatia bogata si bucataria mediteraneana.

Aceasta Insula este destinatia ideala pentru orice tip de vacanta. Pe de-o parte, Portul Ischia este o zona mai aglomerata, unde se gasesc numeroase restaurante cu preparate traditionale, bazate pe peste si fructe de mare. Pe de alta parte, Ischia Ponte este o zona mai linistita, cu case colorate si oameni zambitori.

Mai mult, Insula Ischia este destinatia ideala pentru cei care doresc o vacanta mai activa,  avand posibilitatea sa viziteze Napoli, Capri, Positano si Sorrento, printre altele.

Viseaza si va deveni realitate!

Pentru rezervari si detalii, va asteptam  la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) sau ne puteti contacta telefonic la 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email, la adresa info@mara-tour.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com/mara.tour.9/ sau de Instagram: https://www.instagram.com/marainternational/ sau pe website-ul nostru

www.mara-tour.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2