NOUTATE – Încep lucrările de reparații ale drumurilor din comuna Moisei. Apar restricții de tonaj

Încep lucrări de reparații ale drumurilor din comuna Moisei. Primarul localității, Grigore Tomoiagă a ținut să arate că în perioada următoare vor fi executate lucrări de întreținere, reparații și plombări ale drumurilor din comună care au fost afectate în urma sezonului rece. 
Începând de MIERCURI, 28.02.2024, vor începe lucrări de reparații/plombări pe Drumul Comunal Izvorul Negru, deoarece este unul dintre cele mai afectate drumuri iar traficul este destul de aglomerat! Astfel, circulația în zonă va fi restricționată pentru autovehiculele peste 3,5T. Pe această cale rugăm toți conducătorii auto să fie înțelegători și răbdători! Avem nevoie de colaborarea tuturor pentru a termina reparațiile în cel mai scurt timp!
Lucrările de reparații a drumurilor vor continua și în alte zone afectate pentru a asigura circulația transportului în condiții satisfăcătoare. Așa cum mă știți, o să mă deplasez în fiecare zonă din comună și o să încerc pe cât posibil să rezolvăm problemele și nevoile fiecăruia!”, spune primaru Tomoiagă Grigore.
Dragoș HOJDA
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu