NOUTATE – O nouă grădiniță cu program prelungit la Moisei. Condiții de nota 10 pentru cei mici

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
În Moisei se face treabă bună și asta se vede. În 11 septembrie, odată cu startul unui nou an școlar, a fost deschisă oficial și noua grădiniță cu program prelungit din comună, într-un cadru festiv.
„Este un pas înainte pentru întreaga noastră comună, din punct de vedere al accesului la educație. Așa cum vedeți, este un spațiu modern, în spiritul vremurilor pe care le trăim. Copiii vor fi primiți așa cum merită, cu multă atenție, cu multă căldură. Iar copii fericiți înseamnă și părinți fericiți. Știm că mulți dintre locuitorii comunei noastre au copii mici, noi am venit în întâmpinarea părinților pentru a le oferi un spațiu adecvat, unde vor putea să-și lase copiii in siguranță.
Grădinița cu program prelungit este un sprijin oferit părinților pentru ca aceștia să reușească sa-si organizeze mai usor programul de lucru, stiind ca micutii lor sunt intr-un mediu sigur. O comunitate mai educată are un viitor mai bun. Vom continua să investim în educație, atât cât ne permit resursele bugetare”, arată primarul Grigore Tomoiagă.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole