UPDATE: O cabană și mai multe utilaje, distruse în stil mafiot în Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

UPDATE – IPJ Maramureș: „În urma deplasării la fața locului a echipei de cercetare complexă, din primele cercetări efectuate, se confirmă faptul că, persoane necunoscute ar fi distrus prin incendiere o cabană din material lemnos, precum și patru tractoare forestiere.
De asemenea, au fost descoperite urme ale folosirii unei arme de foc de vânătoare. Polițiștii au ridicat, în vederea efectuării expertizelor, mai multe mijloace materiale de probă.

Prejudiciul cauzat urmează să fie stabilit ulterior. S-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, nerespectarea armelor și munițiilor, uz de armă fără drept, amenințare și uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, cercetările fiind preluate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale.

De asemenea, comanda inspectoratului a dispus constituirea unei grupe operative de investigare, formată din specialiști ai structurilor de investigații criminale, criminalistică, arme, explozivi și substanțe periculoase, ordine publică și au fost luate măsuri de întărire a dispozitivului de ordine publică în orașele Vișeu de Sus și Borșa.

Totodată, a fost constituit un cerc de suspecți, iar polițiștii continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, urmând ca la finalizarea lor sa fie dispuse măsurile legale”.

Știrea inițială:

O echipă complexă de cercetare a IPJ Maramureș s-a deplasat în zona Valea Vaserului, pentru a efectua verificări cu privire la faptele reclamate de administratorul unei societăți comerciale cu activitate în domeniul exploatărilor forestiere.

”Acesta a sesizat faptul că, în cursul nopții, mai multe utilaje de exploatare a materialului lemnos precum și o cabană a muncitorilor, deținute în zona respectivă, ar fi fost distruse de către mai multe persoane.

Menționăm că accesul în zona respectivă este greu accesibil, putându-se efectua doar cu drezina și apoi pe jos, iar acoperirea cu semnal de telefonie este redusă, fapt pentru care vom reveni cu informații în momentul în care polițiștii deplasați la fața locului vor putea să comunice cele constatate”, spun reprezentanții Poliției.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. SShowman

    Mda, fetița cu chibrituri într-o nouă interpretare la Vișeu… Probabil dușurile regulate de la gherlă , o să deschidă noi oportunități în gândirea de piroman ( focul inimii, pasiunii etc. ) … P.S. apropo găozarilor ( vorba lui băse ) câinele omorât și ars , a fost confundat cu mielul de paște ???

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole