O nouă majorare: Bani mai mulți pentru primar și viceprimarii din Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Primarul și cei doi viceprimari ai municipiului Baia Mare câștigă mai mult față de martie 2023, după o majorare cu 50% a indemnizației lunare.

Astfel, în cazul primarului, la indemnizația lunară de 20.700 lei se adaugă alți 10.350 lei, iar viceprimarii primesc încă 9.200 lei pe lângă indemnizația de 18.400 lei.

În schimb, indemnizația a rămas neschimbată la consilierii locali – 1.872 lei, dar și la alți oameni cu funcții importante din cadrul Primăriei.

Și salariul secretarului Primăriei a urcat față de martie 2023, de la 16.640 lei la 18.400 lei. Detalii în documentele de mai jos:

Septembrie 2023

Martie 2023

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. Wake_up

  Majorare cu 50%!? Bravo guvernului si parlamentarilor! Noi, fraierii ne chinuim sa platim salarii de 3000…4000 lei, iar ei incaseaza 31000 lei. Noi platim toate oalele sparte, iar ei se scalda in lefuri de nivel european. Am schimbat degeaba imnul de stat in ’90, daca tot la mentalitatea de „trei culori” am ramas. Dar poate, odata si odata, si mamaliga va exploda.

  Reply
 2. cetatean

  felicitari, noi fraierii ne chinuim sa platim taxe si impozite marite anual, cu salarii de mizerie si voi va dati salarii mai mari ca in occident – si pe lanaga asta, mai aveti si o gramada de facilitati, si sa nu mai vorbim de norul de coruptie care planeaza deasupra primariei, sa nu mai vorbim de incompetenta cucare e condus acest oras … rusine….mizerie de politicieni

  Reply
 3. dan

  Este aberant. Un angajat primeste 4000…5000 lei pentru munca serioasa, iar un functionar cu fundul mare primeste de 2…3 ori mai mult. Poate ca au si prime de vacanta.
  Platim taxe si impozite locale pentru nimeni. Unde este echitatea SOCIALA? CINE APUCA UN SCAUN LA PRIMARIE ESTE FERICIT PE VIATA. Vine si pensia corespunzatoare, dupa venit tot din banii prostilor.
  Vom avea zeci de HCL pentru ca nemernicul primar vrea sa-si asigure suport in consiliu.
  Nu il iubesc, nu il urasc, vreau doar sa isi primeasca pedeapsa pe drept. PE DREPT!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole