Orientare: Noi medalii pentru CS Stiinta Electro Sistem

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Prima competitie majora de orientare in alergare din acest an competitional s-a derulat weekendul trecut in localitatea Targu Jiu. Aici s-au desfasurat Campionatele Nationale de Semimaraton precum si a doua etapa din cadrul Campionatului National de Parc Oras, intreceri desfasurate sub egida Federatiei Romane de Orientare in prteneriat cu clubul sportiv local Palatul Copiilor Targu Jiu. La aceste competitii au luat startul peste 200 de concurenti de la cele mai importante cluburi si asociatii sportive din tara.

Cea mai lunga si dificila proba din cadrul intrecerilor de orientare, respectiv semimaratonul, se adreseaza doar categoriilor masculine si feminine de 16 ani si peste. Pentru a putea parcurge cu succes traseele de acest tip este necesara in primul rand o buna pregatire fizica. Sportivii de la Stiinta Electro Sistem au dat dovada de faptul ca au tratat cu multa seriozitate aceste intreceri deoarece au reusit sa urce de 8 ori pe podiumul de premiere, in conditiile in care au luat startul 11 componenti ai clubului. Rezultatele obtinute sunt:

Locuri I: Vadean Catalin la M16, Sebestyen Istvan la M35, Pop Lucia la F45

Locuri II: Catana Alexandru la M16

Locuri III: Peles Vlad la M18, Mate Sergiu la M20, Roman Alexandra la F16,  Culcean Roxana la F21

Etapa a doua din cadrul Campionatelor Nationale de Parc Oras s-a desfasurat pe strazile si aleile din municipiul Targu Jiu precum si in parcul municipal. Au fost trasee frumoase, foarte rapide, iar ineditul acestor curse a fost faptul ca organizatorii au plasat 2 posturi de control la celebrele opere de arta ale lui Brancusi, Poarta Sarutului si Masa Tacerii. Sportivii baimareni au obtinut si aici rezultate bune, primii 6 clasati acumuland puncte importante ce se vor contabiliza la sfarsitul etapelor de Parc Oras.

Rezultatele obtinute sunt:

Locuri I: Strambu Luca la M14, Vadean Catalin la M18

Locuri II: Crisan Ionut la M18, Manu Andreea la F14, Culcean Roxana la F21

Locuri III: Catana Alexandru la M18

Locuri 4: Ciocian Rebeca la F14, Teca Alina la F18

Loc 6: Peles Vlad la M18

In competitiile paralele organizate sub tutela municipalitatii din Targu Jiu, sportivii baimareni au obtinut alte 21 de clasari pe podiumul de premiere.

In continuare, la sfarsitul acestei saptamani sportivii clubului vor participa la traditionala competitie Cupa Busola de Aur de la Cluj Napoca, intrecere ajunsa in acest an la editia cu numarul 51.

 CS STIINTA ELECTRO SISTEM BAIA MARE

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole