PARC MARA – Copil amenințat de persoane necunoscute să consume droguri. Tatăl a anunțat poliția

Scene incredibile petrecute zilele trecute în parcul Mara din Baia Mare. În data de 03.02.2024, orele 15.10, echipajul Poliției Locale care efectua serviciul în Parc Mara a fost sesizat de către un băimărean asupra faptului că fiul lui este amenințat la telefon de persoane necunoscute care încearcă să îl racoleze să consume substanțe interzise. Acesta a fost îndrumat să depună plângere la Poliția Municipiului Baia Mare.

Nu este singurul caz de tulburare a liniștii și ordinii publice sesizat Poliției Locale în săptămâna care a trecut. În 30 ianuarie 2024, ora 21.32, a fost sesizat faptul că pe o bancă din proximitatea sediului Primăriei Baia Mare doarme o persoană fără adăpost. Aceasta a fost identificată și îndrumată către Centrul Social tip Azil de noapte. Apoi, în data de 02.02.2024, 09.10, a fost sesizat faptul ca o persoană apelează în mod repetat la mila publicului în fața unei farmacii de pe strada Pășunii, persoana in cauză fiind identificată și sancționată contraventional.

„În data de 02.02.2024, ora 17.33, a fost sesizat faptul că din zona Pirită vine foarte mult fum către blocurile din zonă, la fața locului a fost constatat faptul că fumul provine de la sobele din interiorul locuințelor improvizate din zonă. În data de 02.02.2024, 11.40, a fost sesizat faptul ca o persoană apelează în mod repetat la mila publicului în intersecția Bulevardul Unirii cu Bulevardul Traian, la fața locului persoana in cauză a fost identificată și sancționată contraventional. Apoi, în data de 02.02.2024, a fost sesizat faptul că lângă platforma de gunoi menajer de pe strada Petru Rareș o persoană în stare de ebrietate este căzută fiind lovită la cap. La fața locului a fost solicitată o ambulanță care a preluat-o și transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Baia Mare.

În data de 03.02.2024, ora 23.01, a fost sesizat faptul că un utilaj duce zăpada de pe domeniul privat și o descarcă pe domeniul public. La fața locului persoana în cauză a fost identificată, i s-au adus la cunoștință prevederile legale, terenul a fost adus la starea inițială. În data de 04.02.2024, 15.14, a fost sesizat faptul ca o persoana apeleaza in mod repetat la mila publicului in intersectia de la VIVO Mall, la fata locului persoana in cauza a fost identificata si sanctionata contraventional

Nu în ultimul rând, în data de 04.02.2024, 13.24, a fost sesizat faptul ca o persoana apeleaza in mod repetat la mila publicului in intersectia Bulevardul Republicii cu Bulevardul Independentei, la fata locului persoana in cauza a fost identificata si sanctionata contraventional”, arată Poliția Locală Baia Mare.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu