PE VALEA VIȘEULUI – Mașină plină cu țigări depistată la Petrova

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Valea Vișeului au depistat, la primele ore ale zilei de 11 august, un autoturism condus de un maramureșean de 27 de ani în care se aflau mai multe țigări de contrabandă. Polițiștii de frontieră au oprit, în trafic, pentru control, pe raza localității Petrova, autoturismul marca Dacia Logan, înmatriculat în România, în portbagaj fiind descoperite mai multe cartușe cu țigări.

„S-a luat măsura conducerii mașinii cu țigări împreună cu șoferul, la sediul Poliției de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor. În urma inventarierii cartușelor, s-a stabilit că este vorba de 5.490 de pachete țigări cu timbru Duty-Free, în valoare de aproximativ 65.000 de lei. Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de aproximativ 6.000 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării verificărilor.

În cauză, se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru depistarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională și tragerea la răspundere a acestora, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus”, arată ITPF Sighetu Marmației.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole