Plafon plati numerar 2023: Ce S-A SCHIMBAT si ce NU S-A SCHIMBAT in privinta incasarilor si platilor in numerar prin Legea 296/2023?

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Stiti ce riscati ACUM depasind plafonul din casierie cu suma de 500.000 lei? Aceasta greseala pe care o puteti face din nestiinta ori din neatentie poate aduce societatii dvs. un prejudiciu devastator: amenda de 125.000 lei! Da, fiindca legea s-a schimbat din nou! Platiti acum 25% amenda din suma cu care depasiti plafonul!

Considerata ca sursa intens generatoare de venituri la bugetul de stat, legea privind regimul fiscal al platilor in numerar si plafoanele de incasari va transforma acum viata intr-un adevarat calvar! De ce? Pentru ca:

orice modificare a legii cu intrare in vigoare imediata produce confuzie si, implicit, erori in respectarea legii – deci amenzi pentru contribuabili, bani la buget;

fiecare inspector fiscal se crede un supererou in stare sa acopere gaura neagra din buget;

zelul fiecarui reprezentant al FISCULUI de a amenda si cea mai mica eroare este stimulat si motivat prin recompense regesti! Deci o va face negresit!

Cum evitati acest atac la finantele firmei dvs.? Cum va aparati?

Cunoscand si aplicand ultima varianta a legii in vigoare! Blindati-va acum cu cea mai solida pavaza impotriva erorilor de incalcare a legii – cunoasterea legii! Comandati acum lucrarea pe stick Incasari si plati in numerar: obligatii legale, interdictii, aspecte practice pentru protectia rapida si sigura a bugetului firmei dvs.!

Economisiti timp si energie pentru rezolvarea problemelor dvs. specifice! Salvati banii din mainile FISCULUI! Amenzile aferente incalcarii disciplinei finaciare sunt acum consistente, peste 20.000 lei!

Sigur NU aveti nevoie de gauri in bugetul firmei dvs., care va pot falimenta afacerea!

Integral pe fiscalitatea.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole