PLANTĂM PĂDURI – Cinci acțiuni de împădurire demarate de azi în Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
În cadrul parteneriatului dintre Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, Consiliul Județean Maramureș și Direcția Silvică Maramureș – „Romsilva” se organizează campania de plantare „Împădurim Maramureșul”, cuprinzând 5 acțiuni de împădurire, care se vor realiza în acest an. Prima dintre acestea, potrivit infrmațiilor furnizate de către Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, ar urma să aibă loc azi, 8 aprilie la Ulmeni. Urmează apoi luni, 11 aprilie – Târgu Lăpuș, 12 aprilie – Lăpușel, 4 mai – Poienile de sub Munte și 5 mai – Dragomirești.
La acțiunea de azi, 8 aprilie, în pădurea „Borjug”, de pe raza Ocolului Silvic Ulmeni, se vor planta aproximativ 3750 de puieți de gorun și cireș. ISJ Maramureș subliniază că alături de specialiștii Direcției Silvice „Romsilva”, de reprezentanți ai Consiliului Județean Maramureș, vor participa la acțiune 5 profesori și 54 de elevi de la Liceul Tehnologic „Dr. Florean Ulmeanu” și Liceul Teoretic „George Pop de Băsești” din Ulmeni.
„Elevii vor avea ocazia să contribuie la dezvoltarea ariilor împădurite din Maramureș, acțiune din domeniul sustenabilității și a protecției naturii și a mediului înconjurător”, anunță ISJ Maramureș.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2