PLANURI PE HÂRTIE – Supraveghere video pe drumurile județene

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Conducerile pe care le-a avut județul au venit de-a lungul anilor cu fel de fel de planuri care de care mai utopice. De departe cel mai tare proiect propus vreodată a fost cel al unui tunel pe sub Gutâi, proiect care, așa cum era de așteptat, nu s-a realizat niciodată și nici nu va fi realizat vreodată. Acum însă ne apucăm să supraveghem video drumurile județene, cele mai importante probabil. Mai ales că sunt modernizate.
Această idee a fost anunțată public chiar de către Consiliul Județean în cadrul ședinței Autorității Teritoriale pentru Ordine Publică – ATOP, care a avut loc recent. Autoritățile județene ne spun că „dotarea pentru situații de urgență, combaterea infracționalității, precum și supravegherea drumurilor județene prin amplasarea de camere video în punctele cheie sunt câteva dintre obiectivele pe care le vom implementa în colaborare cu membri ATOP, cu ajutorul banilor europeni„.
Până să punem camere de luat vederi pe drumurile din județ trebuie să finalizăm proiectele începute. Anul acesta ar trebui să putem circula la standarde europene pe DJ186, Valea Izei, DJ187 Valea Ruscovei sau pe Drumul Nordului.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *