Poliția Română, noi detalii despre capturarea lui Cherecheș. Care este procedura când ajunge în țară

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Purtătorul de cuvânt al Poliției Române, Georgian Drăgan, a oferit detalii într-o intervenție pentru B1 TV, despre capturarea lui Cătălin Cherecheș în orașul german Augsburg, scrie stiripesurse.ro.

„Capturarea acestuia a durat numai patru zile. Poliția Română a oferit informații esențiale partenerilor externi. Am beneficiat și de sprijinul partenerilor interni. În exterior am colaborat cu autoritățile din Germania, din Austria, din Ungaria dar și din Italia, iar aseară urmăritul internațional a fost depistat în Germania. Acesta a fost reținut de polițiștii de acolo și urmează a se derula procedura specifică în astfel de situații pentru predarea sa către România în vederea executării pedepsei.

Am avut o colaborare excelentă cu partenerii străini care ne-au sprijinit în localizarea și reținerea  acestuia. Această localizare a fost efectuată de către partenerii externi pe baza informațiilor oferite de colegii din Poliția Română. Această colaborare s-a concretizat în prinderea în timp record a acestuia”, a spus Drăgan.

Georgian Drăgan a mai spus că procedura atunci când Cherecheș ajunge în țară este încarcerarea într-un penitenciar în vederea executării pedepsei având în vedere că Instanța a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 5 ani.

Acesta a confirmat că Cherecheș a opus rezistență: „Partenerii externi au transmis faptul că ar fi opus o oarecare rezistență la momentul imobilizării. Toate activitățile procedurale au fost desfășurate în cadru legal atât de Poliția Română și de Partenerii interni cât și de partenerii externi”.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

 1. dan

  „Partenerii externi au transmis faptul că ar fi opus o oarecare rezistență la momentul imobilizării”

  Ne prostim? o oarecare rezistenta? Si Georgian Dragan este un r… care trebuie demis, pentru ca exprimarea „oarecare rezistenta” este in afara oricarei exprimari profesioniste.Nemtii nu cred ca au transmis ca a opus oarecare rezistenta, din moment ce este pictat. Strainii respecta dreturile omului pina la limita securitatii agentului de securitate.

  Smecherul a crezut ca merge tupeul. Iata ca in Germania democratia are alt miros decit in Baia Mare, din fericire.

  PS
  Iar sint circotas:
  Matusa lui va fi tratata in Germania pentru favorizarea infractorului? Este intrebare retorica, ea nestiind ca el a fost condamnat in Romania, pentru ca nu are televizor si nu asculta stiri externe.

  Reply
 2. RebelFlag

  Nu l-am simpatizat si nu l-am votat nici o data pe omul acesta, mereu l-am considerat un impostor, iar „escapada” de anul trecut cu „kurtoskalacs”-ul a fost cireasa de pe tort, dar sa fi haituit prin Europa ca un caine pentru a executa o pedeapsa de 5 ani pentru luare de mita mi se pare cam deplasat, atat timp cat, daca ne utam pe site-ul Politiei Romane, tigani si infractori periculosi sunt cautati de chiar de ani de zile si nimeni nu le da de urma si nu-i deranjeaza! Puscaria ar trebui sa fie exclusiv pentru cazuri grave de omor, viol, vatamare corporala etc! Unde-i de exemplu, beizadeaua care a ucis fata din statia de autobuz de la VIVO cu BMW-ul? E inchis cumva? Ce se intampla cu dosarele mari, ca Revolutia din 89 sau dosarul 10 August 2018? Jandarmeria Bucuresti s-a schimbat brusc la fata? Unde-s Carmen Dan si Dragnea si ce fac? Dulaii mari vor scapa intotdeauna, legea se face cu dubla masura, in functie de cati bani si influenta ai!
  O pedeapsa mai buna pentru CC ar fi fost restituirea prejudiciului ce i se imputa in cuantum de 3 ori, confiscarea totala a averii lui si a mamicii, convertirea pedepsei la un loc de munca la o fabrica din oras (ex. Aramis) pe salariul minim pentru cinci ani! Asta-i pedeapsa potrivita pentru cei ca el!
  Tara asta a devenit nelocuibila, la toate alegerile urmatoare voi vota de ciuda cu AUR ca sa am motiv definitiv sa o parasesc!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole