Polițiștii Biroului Siguranță Școlară, discuții cu elevii prezenți la Centrul de Echitație și Hipoterapie din Curtuiușu Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Joi, 30 iunie, polițiștii Biroului de Siguranță Școlară au desfășurat o activitate preventivă la Centrul de Echitație și Hipoterapie din Curtuiușu Mare, pe tema prevenirii consumului de droguri și a altor substanțe interzise, activitate la care au fost prezenți elevi aflați în tabăra de vară.

”Cu ocazia activității desfășurate, elevilor le-au fost prezentate noțiuni generale despre categoriile de droguri și alte substanțe interzise existente, efectele consumului unor astfel de substanțe dar și noțiuni din Legea nr. 142/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. În cadrul discuțiilor purtate cu elevii, s-a insistat foarte mult asupra efectului pe care îl are drogul asupra sănătății, ocazie cu care le-au fost prezentate elevilor mai multe simptome și reacții care pot fi generate de consumul de droguri și alte substanțe.

La sfârșitul activității, elevii prezenți au avut întrebări referitor la aspectele prezentate, fiind purtat un dialog benefic cu reprezentanții poliției. Săptămânal, lucrătorii Biroului Siguranța Școlară vor desfășura astfel de activități la tabăra de vară din cadrul Centrului de echitație și Hipoterapie Curtuiușu Mare, pentru conștientizarea elevilor cu privire la riscul consumului de droguri și a altor substanțe interzise”, transmite IPJ.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2