Polițiștii și un grup de elevi de la Liceul Internațional Baia Mare au plantat copaci

Miercuri, 27 martie, polițiștii au format echipe mixte, alături de specialiști silvici și copii, în cadrul unei activități de împădurire. Acțiunea a fost organizată lângă rezervația naturală Bavna, iar scopul a fost acela de a da viață unei noi păduri și, prin puterea exemplului, de a transmite un mesaj cu privire la importanța protejării mediului înconjurător.

”Ppolițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, în colaborare cu specialiștii din cadrul Direcției Silvice Maramureș, cu sprijinul unui grup de elevi de la Liceul Internațional Baia Mare și a reprezentanților mass-mediei au reușit să transforme o suprafață de 4.500 mp de teren într-un spațiu care va deveni verde.

Pentru a-și lăsa impregnată contribuția și deopotrivă pentru a nu uita semnificația acestei zile, la baza fiecărui copăcel plantat, copiii au lăsat câte o dorință cu speranța că, pe măsură ce copacul va crește, dorința se va îndeplini. Copiii au fost recompensați cu plăcinte, ceai și cu o mică plimbare cu autospeciale de poliție”, informează IPJ Maramureș.

ZiarMM

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu