PREFECTUL RUDOLF STAUDER: „Dezvoltăm și modernizăm Aeroportul Internațional Maramureș”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Aeroportul Internațional Maramureș va beneficia de bani serioși pentru amenajarea unui nou terminal, dar și pentru achiziția de echipamente de securitate.
„Așa cum ne-am angajat în fața maramureșenilor, dezvoltăm și modernizăm Aeroportul Internațional Maramureș.
Au fost semnate contractele de finanțare pentru extinderea și modernizarea terminalului și cel pentru dotarea cu echipamente, în valoare totală de circa 240 milioane de lei. Banii sunt asigurați din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare. Este pentru prima dată când Aeroportul Internațional Maramureș beneficiază de finanțare europeană pentru dezvoltare și modernizare.
Proiectul va fi dus la capăt până la finalul anului viitor, fiind demarată deja procedura de licitație pentru proiectare și execuție. Modernizarea Aeroportului Internațional Maramureș va contribui în mod direct la dezvoltarea economică a municipiului Baia Mare și la conectarea reședinței noastre de județ la marile centre economice ale țării și Europei.
Felicitări președintelui Consiliului Județean, Ionel Bogdan , pentru asigurarea finanțării din bani europeni a acestui proiect important pentru județul nostru și mulțumiri reprezentanților Guvernului care au ajutat la implementarea lui!”, a declarat Rudolf Stauder.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. ROBERT

    Perfect !!! era și vremea sã se modernizeze aeroportul din BAIA MARE , că sătmărenii ne-a băgat în buzunar cu aeroportul lor și cu traficul lor din TĂRILE UE !!! …în rest ce să zic …respect pt acest pas pt Maramureș și pt acest buget pt acest proiect !!! …sper sã se punã banii unde trebuie și nu pe lîngã !!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole