PREGĂTIRI – Drumul Petrova-Bârsana vede asfalt de săptămâna viitoare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Pentru prima dată drumul care leagă sau ar trebui să lege Petrova de Bârsana va vedea asfalt. Spunem „ar trebui” fiindcă nu va fi asfaltată toată porțiunea, ci doar partea unde sunt case de locuit. Pentru restul traseului lucrurile sunt un pic cam complicate, acolo fiind necesare altfel de lucrări, care costă mai mult. Plus că la un moment dat se vorbea de o recofingurare a acestui drum județean. Oamenii din zonă așteaptă acum rezolvarea problemei apei. Pentru că, spun ei, o zi au apă, două zile nu și tot așa. Primăria Petrova tot promite rezolvarea problemei și nu se întâmplă nimic.

„Drumul care leagă Petrova de Bârsana se pregătește de asfaltare. E posibil să fie finalizat în acest an. Se lucrează pe Stoiceni, apoi drumul de la Boiza a suferit modificări. S-a lărgit, s-au făcut racordurile unde a fost necesar. E vorba de Valea Sasului, zona aceea. Acele poduri trebuiau puse la punct, astfel încât să iasă o lucrare așa cum trebuie, ca să nu avem probleme mai târziu.

Acum suntem pe final cu stația de asfalt de la Baia Mare, o finalizăm. Avem lucrări pe drumurile județene, pe zona de Cavnic, în special. Avem 2 echipe la Botiza, una la Petrova, lucrăm pe zona de Târgu Lăpuș”,  a declarat Emil Marinescu, directorul SC Drumuri și Poduri Maramureș.

Mai trebuie spus că mandatul lui Emil Marinescu la SC Drumuri și Poduri Maramureș expiră la finele aceste luni, iar Marinescu spune că nu mai vrea să continue, deși legea i-ar permite acest lucru pentru o perioadă de încă câteva luni.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. dudum

    ba, da’ ce limbaj de cartier este asta in public, de mahala sau de Ferentari? serios? o comuna „vede” asfalt? baaaaai!!!!! ,la scoalaaaaa!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole