Premierul Ciucă a transmis mulţumiri Franţei pentru prezenţa militară în România, cu ocazia primirii preşedintelui Macron

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Premierul Nicolae Ciucă a transmis un mesaj de mulţumire Franţei pentru prezenţa militară în România în cadrul forţei de reacţie rapidă a NATO, cu ocazia primirii în ţara noastră a preşedintelui francez Emmanuel Macron, informează AGERPRES.

„Am avut plăcerea de a-l primi pe preşedintele francez Emmanuel Macron în România. Bun venit, domnule preşedinte! Încă o dată, un mare mulţumesc Franţei pentru prezenţa militară în România, în cadrul forţei de reacţie rapidă a NATO”, a transmis Nicolae Ciucă, marţi seară, într-un mesaj pe pagina de Twitter a Guvernului.

Preşedintele Republicii Franceze, Emmanuel Macron, a fost întâmpinat marţi seară, pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu din judeţul Constanţa, de premierul României, Nicolae Ciucă.

Emmanuel Macron şi Nicolae Ciucă au urcat apoi în maşini, coloana oficială mergând la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu, unde cei doi oficiali s-au întâlnit cu militarii din ţări aliate, dislocaţi la baza din judeţul Constanţa.

Miercuri, preşedintele Klaus Iohannis se va întâlni cu preşedintele Emmanuel Macron, la baza militară de la Kogălniceanu, a informat Administraţia Prezidenţială.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

 1. florin

  Premierul Ciucă a transmis mulţumiri Franţei pentru prezenţa militară în România, cu ocazia primirii preşedintelui Macron.
  Cata rusine poate lua noua generatie de pupincuristi a Romaniei sa te bucuri ca Franta a trimis trupe in Romania? Pai Franta a pierdut fiecare razboi pe care la purtat in istoria lor de mai putin de 1000 de ani. Cum sa dai o stire ca aceasta? Numai daca aveti o cultura politica si militara de camin de copii.

  Reply
 2. românii au talent

  Relax florin, degeaba bravezi din poziția ghiocel ( cățeii , întotdeauna latră de teamă la dulău) %%% suntem un popor francofon !!! P.S. apropo de războaie și strategii , să știi că Napoleon nu a fost doar șef de cameră la pensiunea de glumeți %%%

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2