Primăria vrea să facă ordine în Piața Izvoarele. Dar după ce se termină cu litigiile

Primăria Baia Mare a anunțat, prin vocea viceprimarului cu atribuții de primar, că vrea să modernizeze cea mai cunoscută piață din municipiu, dar doar ce se termină cu litigiile care există. Este vorba despre Piața Izvoarele, piață care nu. de puține ori a fost subiect de scandal.

„Am renunțat la firmele care făceau curățenie în piețele din Baia Mare și ne vom ocupa noi, prin Serviciul Public Ambient Urban. Vom muta pubelele pentru deșeuri, le vom delimita. Este inacceptabil să le lăsăm la intrările în piață sau lângă hala de lactate ori măcelărie.
Sunt guri de canalizare care trebuie nivelate. Așa e în multe zone din oraș. Zici că ne-a blestemat cineva cu situația asta, peste tot sunt canalizări sub nivel și încurcă. Plin de gropi. Percepem taxe de la comercianți și le oferim condiții de evul mediu.

Sunt două toalete publice și oamenii se plâng de indivizii care își fac nevoile în alte zone. Comercianții se plâng de miros. Vom salubriza și igieniza zona și vom găsi soluții să descurajăm astfel de fapte. La final de martie, început de aprilie, când vremea ne va permite, vom interveni la reparația aleilor, la reabilitarea zonelor de comercializare, să îmbunătățim condițiile de comerț. La intrări avem porți unde oamenii dau cu capul. Am transmis mai departe colegilor să rezolve urgent această situație”, a spus viceprimarul cu atribuții de primar al Băii Mari.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu