Primarul din Baia Mare, în spital. Avea azi termen la Curtea de Apel Cluj

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Primarul de Baia Mare avea azi, 14 septembrie, termen la Curtea de Apel Cluj într-unul din procesele în care este acuzat de luare de mită. Însă acum este în spital, internat pe secția Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare, lucru confirmat de conducerea unității spitalicești.

La ultima înfățișare din acest proces, cea din luna iunie a acestui an, instanța decidea că „În temeiul art. 68 din Codul de procedură penală respinge cererea formulată de inculpatul C.C., prin apărător ales av. R.A., privind recuzarea doamnei judecător Ş.M.I. cu privire la soluţionarea cauzei obiect al dosarului nr. 2537/117/2016. În temeiul art. 275 alin. 2 din Codul de procedură penală obligă petentul să plătească în favoarea statului suma de 500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 16.06.2023. —-Amână cauza pentru data de 14 septembrie 2023, ora 10.00 sala 153”.

Tot mai multe voci sunt de părere că se va ajunge în acest dosar la prescriere.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

4 Comments

  1. cetatean

    vedem aici un tipar al politicianului roman corupt – cand se apropie sentinta, ori se da bolnav, ori fuge din tara – si a treia optiune, cea mai la indemana, vezi multe cazuri de politicieni corupti si abjecti – prescrierea – care e tot o mizerie a clasei politice – cum doamen sa furi atata timp si dupa cativa ani sa fi considerat curat, doar pentru simplu motiv ca au trecut cativa ani … ce mizerie … si fiti atenti la cum se castiga procesele in romania, Chereches nu contesta faptul ca e un hot ordinar, el contesta ceva la un judecator, si are sanse sa castige procesul, dupa care el ramane tot un hot, dar „curat”, cu banii furati in buzunar, pentru ca a castigat procesul nu pentru clauza pentru care era judecat ci pentru o mizerie care e tot o portita in legea facuta de infractorii politici…

    Reply
  2. AL doilea cetatean

    Hotia, furtul, devalizarea, spaga, mituirea, sponsorizarea, minciuna, umilirea, aroganta si trufia toate acestea cereches le are in ADN. Ca si comportament uman si social putem vedea un cameleon frustrat si arogant care se pisa cu multi bani in portofofelul lui de grija pentru baimareni. Un fatalau frustrat, un blablablist manipulator de babe care minte fara scrupule tot ce-i pica in fata, afirmand cu tarie ca el este barbat (sa radem cu pinochio) Hmm barbat !? Acel om care isi asuma faptele, isi asuma greselile, minciunile, si suferinta produsa altora prin faptele lui se numeste BARBAT. In cazul lui cereches nu este cazul sa discutam despre a fi barbat. A fi obsedat sexual, a umili femei si sotii, a corupe sexual cu bani minore, a organiza urgii sexuale drogand femeile fara voia lor nu inseamna a fi BARBAT. Tovarasu cereches daca nu stii a fi BARBAT inseamna sa mergi in fata unei instante cu capu sus, sa iti asumi in fata acestora si a Bunului Dumnezeu toate faptele marsave, lacomia si toate furaciunile ce le-ai facut si care te-au adus in aceasta situatie si sa-ti accepti cu demnitate consecintele acestor fapte. ASTA inseamna de fap a fi BARBAT (in situatia ta nu este cazul)

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole