Programul Teatrului Municipal Baia Mare în perioada 27 – 30 octombrie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri, 27 octombrie, de la ora 19.00, publicul este invitat la Teatrul Municipal Baia Mare la o nouă întâlnire cu doamnele din spectacolul EMILIA ÎN TIMP DE PACE ȘI RĂZBOI de Aldo Nicolaj, regia artistică Radu Dinulescu.

Spectacolul  „Emilia în timp de pace și război” este povestea a cinci femei, cinci personaje a căror putere de a înfrunta provocările vieții vine tocmai din inepuizabila lor sensibilitate, empatie, sete de iubire, cruzime tandră și umor.

Din distribuție fac parte actrițele Diana Podăreanu, Sanda Savolszky, Claudia Păunescu, Wanda Farkaș și Adriana Covaci.

Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul pe scenă. Durata: 90 minute (fără pauză) /

Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

Vineri, 29 octombrie, de la ora 19.00, este programat spectacolul AQUARIUS, după un text de Radu Macrinici, regia artistică Norbert Boda.

 Într-un timp al încercărilor, viața a doi frați (Emil, astrolog și Alex, un gamer nonconformist) se derulează sub semnul zodiacului, cu influențele sale planetare. Până la un punct, când Alex este interpelat de artistul bionic Stelarc, care anunță instaurarea Erei Vărsătorului, era spiritualului, a artei, a iubirii. O nouă viziune asupra vieții va prinde contur.

 Din distribuție fac parte actorii Dragoș Călin, Andrei Han, Mircea Gligor, Claudiu Pintican, Mădălina Mare, George Pop, Valeriu Doran, Larisa Miskolczi și George Olar.

Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul pe scenă. Durata: 80 minute (fără pauză) /

Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

Ziua de sâmbătă, 30 octombrie, le este dedicată copiilor. Cei mici sunt așteptați de la ora 11.00, la întâlnirea cu spectacolul  ”Elefănțelul Curios”, după Rudyard  Kipling, regia Eugen Câmpeanu.

A fost odată, demult, un elefănțel foarte curios. Într-o zi s-a trezit cu o nouă întrebare: „ce mânâncă crocodilul seara?” Așa că a plecat prin pădure să întrebe animalele. Micii spectatori vor găsi răspunsul la întrebare dacă vor urmări toate peripețiile elefănțelului curios.  

 Din distribuția spectacolului fac parte Irina Oțoiu, Liliana Voș, Iulian Bulancea, Vlad Crișan, Carmen Bulancea, Ruxandra Lăzărescu.

Spectacolul se joacă la sala Teatrului de Păpuși. Durata : 60 de minute / Preț bilet : 7 lei.

Prețul biletelor la spectacolele teatrului: 7 lei ( 10 lei premieră) la secția Păpuși,  20 lei preț întreg și 10 lei preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari) la secțiile Dramă și Revistă.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Program casierie:
Marți – Sâmbătă 12.00 -13.00 / 18.00 -19.00
Duminică 18.00 – 19.00
Programul rezervărilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00

”Publicul este rugat să poarte mască, să respecte măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosească soluțiile de dezinfectare pe care teatrul le pune la dispoziție. Dacă prezintă simptome de răceală, strănut, tuse, este rugat să anuleze rezervarea!”, mai arată instituția de cultură.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2