PROIECTE ÎN MOISEI – Școli reabilitate, pod peste Vișeu în Valea Ursoaiei și extindere apă și canalizare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Anunț extrem de important făcut de către primarul comunei Moisei, Grigore Tomoiagă. Acesta subliniază faptul că Primăria Moisei continuă strategia de investiţii în proiecte importante cu ajutorul programelor care asigură linii de finanţare pentru dezvoltarea locală. Moisei-ul a reuşit să aducă bani pentru proiecte de infrastructură locală, astfel că atenția conducerii Primăriei Moisei s-a axaxt în acest an pe depunerea de noi proiecte pentru care se solicită finanțare.
Odată veniți banii, vom avea rețea de apă și de canalizare extinsă, vom avea școli modernizate la standarde europene, dar și condiții de viață mai bune pentru moiseieni.
„Proiectele pentru care solicităm finanțare sunt „Reabilitare și dotare Școala gimnazială „Dragosș Vodă”, prin ”Programul privind Creșterea Eficientei Energetice si Gestionarea Inteligenta a Energiei in Clădirile Publice” – valoare proiectului fiind de 3.496.022,51 LEI, Reabilitare și dotare Școala Gimnazială nr.1  Moisei, – prin ”Programul privind Creșterea Eficientei Energetice si Gestionarea Inteligenta a Energiei in Clădirile Publice” – valoare proiectului fiind de 3.215.101,01 lei, Pod peste râul Vișeu în zona Valea Ursoaiei, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” – valoarea proiectului fiind de 2.962.864,01 LEI.
Mai avem „Extindere rețea de apă în comuna Moisei” prin Programul National de Investitii ”Anghel Saligny” – valoarea proiectului fiind de 2.194.779,25 LEI, ”Extindere rețea de canalizare și stație de epurare”, tot prin Programul National de Investitii ”Anghel Saligny” – valoarea proiectului fiind de 29.996.970,87 LEI, “Reabilitare drumuri din comuna Moisei”, de asemenea prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” – valoarea proiectului fiind de 24.384.891,12 LEI. Nu în ultimul rând avem proiectul privind modernizarea sistemului de iluminat public din comuna noastră – prin programul “Creșterea Eficienței Energetice Infrastructurii de Iluminat Public” – valoarea proiectului fiind de 2.504.950,00 LEI. Doresc să mulțumesc Consiliului Local și personalului implicat din cadrul Primăriei Moisei pentru tot efortul depus în realizarea depunerii acestor proiecte pentru dezvoltarea comunei noastre”, arată primarul Grigore Tomoiagă.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2