septembrie 28, 2021

Raluca Turcan în Baia Mare: ”Acesta este scopul nostru în politică, pentru a servi țara” (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan, a declarat duminica trecută, în cadrul conferinței de alegeri a PNL Maramureș, că scopul liberalilor în politică e de a servi țara.

Ea a făcut referire și la președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, despre care spune că a înțeles care este diferența dintre liberalismul vorbit și liberalismul aplicat

”Pe oameni îi interesează ce oferă PNL. Și ce oferă? Aici, la Maramureș, ați oferit proiecte de dezvoltare, ați oferit proiecte și fapte și mai puține vorbe. Oamenii așteaptă să-și vadă în România locul unde să-și proiecteze viitorul. Și ca să-ți proiectezi viitorul ai nevoie, în primul rând, de mai puțină sărăcie, ai nevoie de speranță, de locuri de muncă mai bine plătite, ai nevoie de investiții care să-ți țină țara puternică în dezvoltare. Toate acestea nu ți se pun pe tavă niciodată.

Și aici, cu Ionel Bogdan, un om care a înțeles din start care este diferența dintre liberalismul vorbit și liberalismul aplicat, aveți această posibilitate, de dezvoltare a organizației, a PNL-ului, pentru a servi țara. Acesta este scopul nostru în politică, pentru a servi țara, nu o echipă, nu neapărat un partid”, a spus Raluca Turcan.

 

Integral în video.

ZiarMM

Video: Călin OȘAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2