RECLAMAȚII – Locurile de joacă din Baia Mare au nevoie de retușuri

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Locurile de joacă din Baia Mare au nevoie de retușuri. Cel puțin. Părinții copiilor care se joacă în aceste spații amenajate pentru cei mici se plang că nu există condiții sigure pentru cei mici să se joace. Și vin cu un exemplu: locul de joacă de pe Campia Tineretului. Sunt spații decopertate de luni de zile, nicio mișcare pentru a remedia problema. Ba mai mult, acea trambulină care exista acolo și care era deliciul copiilor, acum nu mai există. Există doar ceva pus acolo, cat să nu cadă cineva și să aibă primăria de plătit daune, în caz de accidentare.

„Mi se pare bătaie de joc. Să nu ai tu un loc de joacă pus la punct. Chiar așa rău am ajuns? Unii își bat joc efectiv de aceste locuri de joacă. Unde sunt polițiștii locali? De ce nu văd că sunt unii care își bat joc de aceste elemente și se distrug? Atata merită copiii noștri? Bine că ne afișăm toată ziua că iubim copiii, dar locurile de joacă demonstrează altceva”, spune Emilia, o mămică revoltată din Baia Mare.

Ziarmm.ro o să facă zilele acestea un tur al locurilor de joacă din Baia Mare, să vedem cat de bine arată și cat de periculoase au devenit pentru cei mici. Fotografiile vorbesc de la sine și nu au nevoie de comentarii.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Senioru

    Ieri, 31 nov. 2022, în drum spre Cimitirul „La Nuci”, am văzut cum o gașcă de romi, copii și tineri, decopertau material de pe locul de joacă, îl făceau bucăți mai mici și aruncau unii în alții, cică se jucau!? Erau o parte din cei care mai devreme umblau de la un mormânt la altul la ‘”Cimitirul din Deal”, agasându-i pe vârstnici. Vârsta și starea sănătății nu mi-au permis să iau atitudine; sunt foarte obraznici, ar fi aruncat și în mine, am mai pățit-o și în alte împrejurări. Tocmai în acest timp au trecut prin fața Muzeului Satului 2 mașini ale poliției, din care una de la Poliția locală, dar pare-se că n-au observat. La un moment-dat mașina Poliției locale a întors și a staționat în parcarea deasupra Stadionului. Ei, ce să vezi: făptașii au observat poliția, au devenit foarte cuminți, s-au jucat și comportat normal încât nu le puteai zice nimic. Ce să le facă poliția? Nu au acte, sunt minori deci, intangibili în România, nu plătesc amenzile iar dacă îi trage cineva la la răspundere, cică îi discriminează și are necazuri.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole