Revelion Spania: plecari cu avionul din Cluj

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

COSTA BRAVA

Costa Brava – „coasta sălbatică” este situată la nord de Barcelona, in provincia Catalunia.Zona se caracterizează prin complexitate și diversitate, atât peisagistic, cât si din punct de vedere al serviciilor turistice. Costa Brava este completată de golfuri pitoresti și cu o mare densitate de statiuni si intregeste spre nord, pana la frontiera cu Franta, lantul coastelor spaniole. Cele mai cunoscute statiuni din Costa Brava sunt: Santa Susana, Lloret del Mar, Malgrat de Mar si Tossa de Mar.

Costa Brava se mândrește cu o mulțime de atracții, fiind o destinație completă de vacanță ,veti intalni numeroase muzee, buticuri cu suveniruri, ateliere mestesugaresti, galerii de arta, expozitii de pictura, teatre si castele marete, ancorate pe stancile ce vegheaza Mediterana.

Vezi Aici

COSTA DEL SOL – MALAGA

Costa del Sol se intinde de-a lungul a 150 km pe costa de sud a Spaniei in provincia Malaga si este una din destinatiile turistice cele mai populare ale ibericilor. Costa del Sol este cea mai dezvoltata si dens populata fasie de coasta din Andaluzia, plina de statiuni populare, precum  Fuengirola, Torremolinos, Benalmadena si Marbella. Una dintre distractiile cele mai populare de pe Costa del Sol este golful, exista peste 50 de terenuri de golf in zona, cu locatii uimitoare, oferind panorame spectaculoase. Mai putin cunoscute, dar cu siguranta merita vizitate, sunt multe parcuri nationale din intreaga provincie Malaga . Puteti face drumetii, speologie, safari, calarie si alte activitati aventuroase.

Vezi Aici

Pentru rezervari si detalii, va asteptam  la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) sau ne puteti contacta telefonic la 0262.221.038/ 0744 380 184, 0729 218 059  pe email, la adresa info@mara-tour.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com/mara.tour.9; Instagram: www.instagram/marainternational  sau pe website-ul nostru  www.mara-tour.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole