Revolution Residence și Vivohaus, parteneri principali ai evenimentului TEDx Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sâmbătă, 23 septembrie, începând cu ora 10.00, la ATP Tech Center debutează o nouă ediție a evenimentului TEDx Baia Mare.

Printre partenerii principali ai evenimentului se numără companiile Revolution Residence și Vivohaus.

”Proiectele noastre cuprind ansambluri rezidentiale, case, spatii comerciale si de birouri, dar si spatii industriale, in Baia Mare, Cluj-Napoca si Bucuresti.In prezent, echipa noastra numara peste 150 de persoane dedicate, iar comunitatea Revolution Residence peste 2661 de familii, care se bucura in fiecare zi, de o locuinta confortabila.

Pentru ca ne dorim sa crestem valoarea comunitatii in care traim, nu ne-am oprit la case si apartamente. Ideile bune si munca eficienta au nevoie de locul potrivit pentru a se dezvolta si a creste. De aceea, am creat spatii pentru birouri si spatii comerciale, pentru oameni activi, pentru businessuri prospere.

Ne diferentiem de concurenta prin preturile adaptate bugetelor mici si medii, pe care le putem controla foarte bine datorita numarului mare de locuinte pe care le construim in mod constant”, spun cei de la Revolution Residence.

Vivohaus este o companie cu capital 100% românesc, ce a luat naștere în anul 2013.

”Într-o perioadă scurtă de timp am depășit toate climatele economice pentru a deveni un distribuitor solid intr-o piața extrem de competitivă, iar legătura cu clienții nostri s-a transformat repede într-o uniune sănătoasă.

Oberhauser Invest își propune a satisface piața materialelor de construcții cu produse de cea mai înaltă calitate și își dorește să contribuie la construirea unui viitor mai bun al comunității. Prin aceasta dorește a ajuta clienții să construiască mai repede, mai sigur și cu mai multă îndrăzneală.

Cu un departament bine structurat și o echipă de vânzări tânără și ambițioasă, echipa noastra este capabilă de a se adapta profesional la fiecare client pentru a asigura o interacțiune optimă”, arată o scurtă descriere a companiei Vivohaus.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole