Romania ar putea fi curatata de deseuri intr-o singura zi – Proiectul „Let’s do it, Romania” vizeaza o curatenie generala in data de 25 septembrie

Au mai ramas 150 de zile pana la curatenia generala propusa de echipa „Let’s do it, Romania!”. Acesta este unul dintre cele mai mari proiecte de implicare sociala din tara. El isi propune curatarea deseurilor din toata tara, intr-o singura zi. Data aleasa este 25 septembrie. Proiectul a mai fost implementat in alte tari din Europa, insa Romania ar putea deveni cea mai mare tara de pe continent care a reusit sa materializeze ideea respectiva.

In momentul de fata, proiectul se afla in faza cartarii, pentru realizarea unei harti a deseurilor din Romania. Aceasta etapa se va finaliza in perioada 17-18 iulie. Cartarea presupune voluntari din toate judetele care doresc sprijine echipa Let’s do it, Romania. Acestia vor determina mormanele de deseuri, iar stabilirea locatiei se va face cu ajutorul GPS-ului, informatiile fiind ulterior incarcate intr-un soft special.

Mai multe informatii, pe site-ul letsdoitromania.ro.

ZiarMM.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu