ROMÂNIA REALĂ – O femeie făcea pe bani frumoși operații estetice fără să aibă habar ce face

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

O femeie în vârstă de 23 de ani ar fi exercitat acte medicale de chirurgie estetică fără să aibă calitate sau studii medicale în acest sens, susține Poliția Română, prin activităţile efectuate cauzând mai multor persoane traume fizice, iar pentru vindecare a fost necesară intervenţia în regim de urgenţă a unor medici specializaţi în chirurgie estetică.

„La data de 30 mai 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 26 Poliţie au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în Municipiul Bucureşti, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de exercitare fără drept a unei profesii sau activităţi şi vătămare corporală din culpă. În urma efectuării percheziţiei, persoana bănuită a fost depistată şi condusă la audieri. De asemenea, au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri de interes în cauză, precum şi obiecte sanitare şi 3.800 de lei, a căror provenienţă nu a putut fi justificată.

Totodată, au fost identificate două tinere, de 18, respectiv, 22 de ani, asupra cărora bănuita ar fi exercitat, în repetate rânduri, acte medicale de chirurgie estetică. În baza probatoriului administrat în cauză, femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată magistraţilor cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 26 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de exercitare fără drept a unei profesii sau activităţi şi vătămare corporală din culpă”, arată Poliția Română.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole