RUDOLF STAUDER: În Maramureș avem primari gospodari, care se preocupă de problemele cetățenilor

Reclame home 1
Reclame home 1

Vizită în mai multe localități din județul Maramureș a prefectului de Maramureș, Rudolf Stauder, alături de senatorul Cristian Niculescu Țăgarlaș, dar și primari din zonă. În fiecare localitate în parte s-a făcut o vizită în teren, reprezentantului Guvernului în teritoriu fiindu-i aduse în atenția problemele care necesită rezolvare urgentă.

„Am avut astăzi o serie de vizite în teren, la Vima Mică, Coroieni, Băiuț și Lăpuș, unde, alături de colegul meu, senatorul Cristian Niculescu Ţâgârlaş , am discutat cu reprezentanții administrațiilor locale despre problemele cu care se confruntă în comunitate și cum putem veni în sprijinul lor. La Vima Mică am discutat cu primarul Balint Liviu și viceprimarul Oros Ionut ,despre asigurarea alimentării cu apă potabilă, o problemă cu care ne confruntăm din păcate în mai multe zone ale județului.

De asemenea, am vizitat Drumul Județean 109G Vima Mică – Românești, drum pe care în prezent Consiliul Județean Maramureș, prin Societatea Drumuri și Poduri, execută o serie de lucrări care vor avea ca finalitate asfaltarea acestui sector de drum. La Coroieni, împreună cu primarul Ropan Gavril am fost la Biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, care în prezent se află în reabilitare totală, având peste 150 de ani de când a fost construită.

În comuna Băiuț am discutat cu doamna primar Maciuc Viorica și doamna viceprimar Pintea Cecilia despre proiectele pe care le au pentru comunitate și am vizitat noile spații de utilitate publică . O problemă stringentă la Băiuț este exproprierea siturilor industriale abandonate, o măsură pe care administrația locală de aici va trebui să o implementeze cu celeritate.

În comuna Lăpuș, avem, de asemenea, un primar gospodar. Aici, colega mea Buda Cristina a demarat un proiect de reabilitare a căminului cultural din Lăpuș, care odată finalizat va asigura locuitorilor din comună un spațiu modern în care vor putea organiza diferite evenimente publice. În Maramureș avem primari gospodari, care se preocupă de problemele cetățenilor și vin cu proiecte importante pentru dezvoltarea comunităților pe care le administrează”, a spus Stauder.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. românii au talent

    Gospodari ?!… La ce migrație avem din MM , politicienii seamănă mai mult a ,, gropari ,, %%% Hai să nu ne ascundem după corcoduș , mulți dintre ei au uitat cum se pune coada la prună , adică primează interesele și căpătuiala pe banii statului !!!

    Reply
  2. Stan și Bran

    Unde naiba s-au adunat burtoși ăștia? Și sa mai zici ca e grea munca la Stat. Umflați pe bani publici care taie frunze la câini.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole