Rugby: Revanșa – Știința Baia Mare se impune la Dinamo

Partida dintre Știința Baia Mare și Dinamo s-a desfășurat pe Stadionul Florea Dumitrache, într-o reeditare a finalei din sezonul trecut. Dinamo a dominat prima repriză, având un început foarte bun de meci, cu eseu în minutul 3 marcat de Justin Theys și transformat de Williams Jondre, 7-0. Alb-roșii au continuat să pună puncte, o lovitură de pedeapsă transformată de Jondre, 10-0 și un eseu reușit de Silvanus Godwin în urma unei pătrunderi individuale, Jondre, transformând pentru 17-0 în minutul 16.

Știința Baia Mare a marcat primele puncte abia în minutul 23, după un mol de margine, Revazi Dugladze concretizând efortul înaintării, Mureșan transformă pentru 17-7. În ultimele 10 minute ale primei părți, ambele echipe au mai punctat din lovituri de pedeapsă, 20-10, scorul pauzei.

Repriza secundă a fost dominată de echipa noastră, care au marcat nu mai puțin de 24 de puncte, fără ca gazdele să mai pună ceva pe tabelă. În primele zece minute după reluarea jocului Baia Mare a atacat continuu reușind să puncteze prin Taliauli Sikuea, după o pasă frumoasă a lui Alexandru Țiglă, Mureșan transformând pentru 20-17.

Zimbrii au continuat ofensiva și în două minute au reușit să egaleze prin Mureșan, care a transformat o lovitură de pedeaspă, iar apoi au preluat conducerea pe tabelă, după eseul lui Luka Dvalishvili, transformat de Mureșan, 27-20.

Baia Mare s-a impus cu punct bonus ofensiv, Levan Papidze reușind o nouă încercare transformată de Mureșan, 34-20, scor final.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu