S-a lăudat cu captura de pește pe rețelele de socializare. Acum e bun de plată

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Nu e bine să postezi tot ce faci pe rețelele de socializare. Fiindcă te poți trezi cu autoritățile la ușă și ești bun de plată la final. A aflat asta târziu un pescar care a postat o serie de fotografii pe Facebook, în căutare de Like-uri. Doar că „imaginile din această postare sunt preluate în urma unei sesizări de pe profilul de Facebook a unui „pescar sportiv”. Pescar o fi, dar sportiv nici pe departe, având în vedere că a depășit numărul maxim de exemplare de salmonide pescuite (23 exemplare față de 10 exemplare/zi cât este admis)”.

„Și ca să fie sportiv până la capăt ne-a comunicat că nu deține nici permis de pescuit. Pentru cele menționate anterior comisarii de mediu i-au aplicat o amendă în valoare de 600 lei, cât și interzicerea pescuitului sportiv/recreativ al oricăror specii de pești și a altor viețuitoare acvatice fără permis și sub dimensiunile minim legale sau peste numărul maxim admis. Pescuitul sportiv sustenabil promovează o abordare responsabilă și ecologică a pescuitului recreativ, asigurând conservarea resurselor acvatice pentru generațiile viitoare.

Pescuitul sportiv sustenabil implică respectarea reglementărilor și legilor de pescuit stabilite de autoritățile competente, precum limitele de prindere, dimensiunea minimă a peștilor și sezoanele de pescuit.
‼️Pe această cale vă aducem la cunoștință actul normativ care reglementează pescuitul și acvacultura respectiv ORDONANŢA DE URGENŢĂ nr. 23 din 5 martie 2008 privind pescuitul și acvacultura!”, precizează Garda Națională de Mediu.

FOTO Garda de Mediu Bacău/facebook

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole