S-AU DAT AMENZI – Pompierii au făcut controale la pensiuni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș a anunțat că în perioada 27 iunie- 1 iulie, specialiștii Inspecției de prevenire din cadrul I.S.U. Maramureș au desfășurat 25 de controale la unități de turism, prelucrare primară a lemnului, sanitare, respectiv de alimentație publică. În intervalul menționat, personalul Inspecției a desfășurat 25 de activități de informare și educație preventivă.

„Printre neregulile cel mai des întâlnite în timpul acestor controale, pe linia respectării normelor legale referitoare la apărarea împotriva incendiilor, au fost cele legate de depozitarea de materiale combustibile pe traseul căilor de evacuare, de neefectuarea mentenanței la mijloacele tehnice de apărare împotriva incendiilor, respectiv de exploatarea necorespunzătoare a instalațiilor electrice.

În urma neregulilor constatate pe parcursul controalelor, inspectorii de prevenire au aplicat 152 sancțiuni. Din total, 118 au fost avertismente, iar 34- amenzi, al căror cuantum s-a ridicat la 34.500 de lei”, arată ISU Maramureș.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2