septembrie 24, 2021

Salonul de frumusețe ”Galla” își schimbă locația și caută colaboratori

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În timp ce foarte multe afaceri merg din ce în ce mai prost, iar șomajul este în creștere, în această perioadă a pandemiei, unii se dezvoltă. Este și cazul salonului de frumusețe ”Galla” din Baia Mare (Piața Păcii, centrul vechi), ai cărei reprezentanți ne spun că, în curând, își vor diversifica activitatea și vor funcționa într-un nou spațiu.

”Am decis să renunțăm la actuala locație, deși foarte multă lume din oraș, și nu numai, s-a obișnuit cu noi acolo. E momentul să ne extindem, iar pentru asta ne trebuie un spațiu mai mare și, evident, mai mult personal. În continuare, vom oferi aceleași servicii de coafură, frizerie, manichiură, pedichiură, plus masaj. Avem câteva posturi ce trebuie acoperite, cum ar fi acelea de coafeză și maseur, pentru care căutăm colaboratori. Ne dorim să fie persoane bine pregătite, pentru că nu vom face rabat de la calitate”, ne spune coafeza Ioana Copos.

Începând cu ianuarie, anul acesta, salonul de frumusețe ”Galla” va funcționa în clădirea situată pe str. Victor Babeș, nr. 61/6, Baia Mare, în imediata vecinătate a sediului Universității de Nord.

Mai multe detalii privind echipa ”Galla” și o posibilă colaborare puteți obține la numărul de telefon 0747 457 187 (disponibil și pe whatsapp).

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2