SCANDALUL MOMENTULUI – Primarul de Baia Mare: „Cum te … soacra, nu te… nimeni”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

E scandalul momentului acum. Socrii primarului de Baia Mare au fost reținuți de procurorii DNA, fiind acuzați că ar fi încercat să obțină o sentință mai blândă pentru ginerele lor, nimeni altul decât edilul din „Orașul Învingătorilor”. Primarul de Baia Mare spune că nu știe nimic despre asta și nu înțelege cum s-a ajuns aici. Flagrantul DNA ar fi avut loc la Iulius Mall din Cluj. În acest caz se vehiculează sume la care unii doar visează. S-a discutat despre 50.000 de euro, respectiv 100.000 de euro. 

„Chiar dacă mă simt așa, ca un vițel la poarta nouă, intervin la emisiunea dumneavoastră. Stau așa la birou și nu înțeleg despre ce este vorba. Decât că acum înțeleg ce îmi spunea tata, că tot se împlinesc 22 de ani de când mă privește de Sus, cum te… soacra nu te.. nimeni. M-am trezit într-un film în care joc rolul lui Pluto într-o scenetă cu Tom și Jerry.

Eu vreau să o întreb cum a ajuns să știe ea de persoana aceasta? Aștept ca și vițelul la poarta nouă să iasă nevastă-mea și să îmi dea niște explicații. Din câte mi-a spus ea, la ora 13.00 a plecat la Cluj, fiind însărcinată și avea programare la medic. A venit tatăl ei, au venit doi ofițeri să îi facă perchezițe, nu au găsit nimic. În secunda doi, mă trezesc cu sugestii că ar trebui să fac cerere de recuzare a judecătoarei respective. De ce să fac asta?”, spunea primarul de Baia Mare, printre altele, în emisiunea lui Victor Ciutacu de aseară.

Vă reamintim că DNA Cluj a anunțat azi, 9 noiembrie, reținerea socrilor primarului de Baia Mare. Rămâne de văzut ce se va întâmpla. Primarul de Baia Mare a anunțat că de acum presa va putea vorbi doar cu un avocat desemnat de el cu privire la dosarul în care se așteaptă pronunțarea în 24 noiembrie.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. cetatean

    Ah cum a venit asta cu recuzarea la fix :))) nu-i asa … ba da stam o tara intreaga si ne uitam la cum minte fanfaronul asta jur :))) si mai ii dam minciunile si prin ziare si pe la tv – 100 de mii de euro sunt bani de parfum la un judecator, adica nu te duci cu 100 de mii daca vrei sa scapi de inchisoare, ci doar daca vrei sa faci circ si sa obtii inca o amanare, doua, trei pana la prescriptie ..hai nu mai fiti fraieri sa puneti botul la minciunile lui Chereches, totul e gandit …

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole