septembrie 20, 2021

Scufundări în Egipt, într-o vacanță de neuitat. Avion din Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vara aceasta ai ocazia să te bucuri de o vacanță de neuitat, tocmai în Egipt. Una dintre atracțiile inedite o reprezintă și scufundările în mare (scuba diving), zona Egiptului fiind perfectă pentru o astfel de experiență.

De exemplu, marea Roşie este considerată cel mai interesant loc din lume pentru scuba, cu cea mai bogată faună şi floră submarină.

Temperatura la suprafața apei rămâne relativ constantă la circa 21–25 °C, iar temperatura și vizibilitatea rămân bune până la o adâncime de 200 m, însă marea este cunoscută pentru vânturile sale puternice și curenții locali înșelători. Marea se lărgește în continuare; se crede că în timp va deveni un ocean.

Viaţa subacvatică spectaculoasă a Mării Roşii, cu cele peste 1500 de specii de peşti viu coloraţi sau superbele recifuri de corali, este fără îndoială cea mai mare atracţie a Egiptului.

Cele mai renumite locuri unde se fac scufundări sunt staţiunile turistice Sharm El Sheikh şi Hurghada.

Îar în Sharm El Sheikh sunt cele mai frumoase şi spectaculoase zone pentru scuba.

De exemplu, poţi face scuba în zonele denumite Grădina Apropiată şi Grădina Mijlocie, precum şi în spectaculoasa Grădina Îndepărtată şi nu în ultimul rând, în cadrul Parcului Naţional Ras Muhammad, aflat la la 30 km sud-vest de Sharm al-Sheikh. La toate acestea se ajunge cu vaporul, plecând din portul din Sharm El Sheikh.

De asemenea, Insula Tiran oferă patru dintre cele mai cunoscute locuri pentru scufundări din Marea Roşie: Jackson Reef, Woodhouse, Thomas şi Reef Gordon – o enciclopedie a Mării Rosii.

Agenția de turism Sfara Tours Baia Mare îți oferă posibilitatea să ajungi în Egipt cu avionul direct de pe Aeroportul Internațional Maramureș.

Pentru mai multe detalii privind excursiile în Egipt sunteți așteptați în agențiile Sfara Tours Baia Mare, operator care vă pune la dispoziție oferte personalizate, cu prețuri și servicii de excepție. Pentru contact, puteți utiliza adresa de e-mail turism@sfaratours.com sau accesa pagina de Facebook Sfara Tours Baia Mare.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2