Se va lăsa cu dosare penale în Baia Mare: Îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării, indisponibilizate de polițiști

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice continuă acțiunile pentru prevenirea, descoperirea şi combaterea faptelor ilicite care se comit pe domeniul contrafacerii de mărfuri.

Marți, 17 mai, aceștia au verificat 14 societăţi comerciale şi 5 persoane fizice care desfășoară activități de comerț în municipiul Baia Mare și au constatat 52 de infracţiuni de contrafacere de mărfuri care urmează să facă obiectul mai multor dosare penale.

”Totodată, au fost indisponibilizate în vederea efectuării de cercetări, 358 produse susceptibile a fi contrafăcute, respectiv obiecte de îmbrăcăminte, încălțăminte și seturi de jucării care poartă însemnele unor mărci înregistrate, în valoare de aproximativ 90.000 lei.

În continuare, sub supravegherea procurorului de caz, urmează să se efectueze acte de urmărire penală cu privire la săvârșirea infracțiunilor de punere în circulație fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, fapte prev. și ped. de art. 102, alin. 1, lit. b, din Legea nr. 84/1998, în vederea identificării și tragerii la răspundere a persoanelor implicate”, transmite IPJ Maramureș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2