Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Dubai, Emiratele Arabe Unite

NOI CHARTERE – DESTINATII DE VIS

Perla Emiratelor Arabe, Dubai, este locul potrivit pentru cei ce isi doresc un concediu care emana energie, bunastare, lux si eleganta.

Daca ati ales sa petreceti un sejur in Dubai, atunci trebuie sa stiti ca acesta este unul dintre cele mai bogate si puternice dintre cele sapte orase-stat ce formeaza Emiratele Arabe Unite si imbina tot ce este mai bun in orient si occident: cultura araba, arhitectura islamica, traditiile beduine, dar si restaurantele rafinate si hotelurile de lux.

Pentru a vedea ofertele pentru Dubai click aici

AlgarvePortugalia o regiune cunoscuta din sudul tarii O zona care atrage turistii datorita stancilor impresionante sculptate de valuri, plajelor cu nisip cat si golfurilor idilice.

Va bucurati de orase istorice, gasiti plaje de toate felurile, parcuri acvatice si viata de noapte.

Algarve este o destinatie de familie, iar limba engleza se vorbeste peste tot.

Pentru ofertele in Algarve, Portugalia click aici

Tenerife este cea mai mare insulă a Insulelor Canare și una dintre cele mai populare destinații turistice din Spania. Este cunoscut pentru plajele, stațiunile și activitățile în aer liber.

Pentru mai multe oferte click aici

Pentru rezervari si detalii, va asteptam  la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul) sau ne puteti contacta telefonic la 0262.221.038 / 0744.380.184, pe email, la adresa [email protected] , pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/mara.tour.9  , https://www.instagram.com/marainternational/ sau pe website-ul nostru https://www.mara-tour.ro/

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu