Senator USRPLUS Dan Ivan: cerem o părere avizată cu privire la funcționarea ilegală a rampei de gunoi “Săsar”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

În luna februarie a anului 2020, Uniunea Salvați România – Filiala Baia Mare a descoperit că Primăria municipiului, printr-un serviciu al său (SPAU – Serviciul Public Ambient Urban) depozitează deșeuri pe o rampă de gunoi neautorizată.

Cu toate că existența gropii de gunoi ilegale este cunoscută de toată lumea, Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Maramureș nu a luat nicio măsură până la sesizarea depusă de USR Baia Mare.

Cu scopul de a găsi o soluție, Senatorul USR Dan Ivan a depus în data de 24 februarie a acestui an, o interpelare adresată domnului ministru Barna TÁNCZOS, cerând o părere avizată de asemenea, cu privire la funcționarea ilegală a rampei de gunoi “Săsar” aflată pe strada Europa f.n. din Baia Mare.

A fost solicitat un răspuns scris Ministerului Mediului Apelor și Pădurilor și o verificare din partea Corpului de Control al ministrului. Senatorul insista să găsească pârghii legale pentru a rezolva această problemă care afectează în mod direct băimărenii care locuiesc la o distanță de câteva sute de metri de acest amplasament.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *