Senatorul Dan Ivan, secretarul Senatului și în noua sesiune parlamentară

Reclame home 1
Reclame home 1

Senatorul Dan Ivan rămâne singurul demnitar de Maramureș prezent în structurile de conducere ale Parlamentului. Acesta a fost reconfirmat ca secretar al Biroului Permanent al Senatului, funcție pe care a ocupat-o începând cu decembrie 2020. Menținerea sa în conducerea Senatului vine ca o confirmare a activității depuse până acum de parlamentarul USR-PLUS. Cu cele 24 de inițiative legislative, dintre care una devenită lege, în doar șase luni de mandat, Dan Ivan este de departe cel mai activ senator maramureșean din actualul mandat.

”Le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată. Mă onorează, dar mă și obligă. Responsabilitățile sunt mari, pentru că desfășurarea procesului legislativ nu lasă loc erorilor. În cadrul Biroului Permanent al Senatului are loc una dintre cele mai importante etape din parcursul parlamemtar al adoptării sau modificării unei legi.

Funcția de președinte al Senatului este deținută de asemenea de USR-PLUS. Anca Dragu își va continua mandatul început în luna decembrie a anului trecut.
Celelalte 11 funcții din Biroul Permanent al Senatului sunt ocupate de vicepreședinții Vasile Dîncu, Gabriela Firea (PSD), Alina Ștefania Gorghiu și Nicolae Neagu (PNL), funcțiile de secretar vor fi îndeplinite de Robert Cazanciuc (PSD), Eugen Pîrvulescu (PNL) și Sorin Lavric (AUR), iar pentru funcțiile de chestor au fost nominalizați Radu Oprea (PSD) Eugen Țapu Nazare (PNL), Sergiu Cosmin Vlad (USR PLUS) și Attila Laszlo (UDMR).

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

3 Comments

  1. Guard Dogs

    Mda … eleganta , fina , ironia ta chupacabra … Daca vrei sa fabulam si-am ajuns la stadiul de super eroi , atunci sa-i punem o mantie , o draperie pe spate si sa-l facem ministrul justitiei , ca tot a fost demis …P.S. apropo , ce spui , sa-i dam si turbinca din povestea lui Creanga ?! … Concluzia … ,, Lauda nu le foloseste decat celor care stiu sa pretiuiasca asa cum se cuvine critica ,, = Robert Schumann = …

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole