Serviciul Județean Anticorupție Maramureș, activități de educație pentru promovarea integrității

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În perioada 7-22 martie, ofițerii de prevenire ai Serviciului Județean Anticorupție Maramureș au desfășurat un număr de 13 activități de educație pentru promovarea integrității la care au participat peste 100 de persoane, respectiv primari, viceprimari, șefii serviciilor voluntare de urgență și secretari de la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Maramureș.

”Activitățile au fost desfășurate în contextul instructajelor anuale efectuate de Serviciul Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Gheorghe Pop de Băsești” al Județului Maramureș cu șefii serviciilor voluntare de urgență de la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Maramureș.

În aceste contexte, participanților le-au fost prezentate aspecte privind identitatea instituțională a Direcției Generale Anticorupție și datele de contact ale Serviciului Județean Anticorupție Maramureș, infracțiunile de corupție și modul de sesizare a acestora, cauzele și consecinţele corupţiei, precum și Call Center-ul Anticorupţie 0800.806.806.

Reamintim faptul că cetățenii pot sesiza faptele de corupție la adresa de e-mail a Serviciului Județean Anticorupție Maramureș, maramures.dga@mai.gov.ro sau personal, la sediul instituției din municipiul Baia Mare, str. Tineretului, nr. 2, județul Maramureș”, arată un comunicat al Serviciului Județean Anticorupție Maramureș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole