Simona Halep a împlinit șapte ani la rând de când se află în primele zece jucătoare ale lumii

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Cui îi vine să creadă că au trecut șapte ani? Mai bine zis: cui îi vine să creadă că au trecut șapte ani în care Simona Halep nu a părăsit nici măcar o zi Top 10 WTA – ba mai mult, a petrecut cea mai mare parte a acestor șapte ani în primele cinci locuri din lume? 

De când a intrat în Top 10, Simona a ajuns în 30 de finale, cele mai multe din circuitul feminin în acest interval (urmată de Pliskova, 29 și Serena, 23). A câștigat 16 titluri (cele mai multe din acest interval, la egalitate cu Petra Kvitova).

De când a intrat în Top 10, Simona are un bilanț de 293-97, precizează treizecizero.

A petrecut 64 de săptămâni pe locul 1. De când e ea în Top 10, alte 26 jucătoare au debutat în Top Ten, iar poziția de lider și-a schimbat posesoarea de 14 ori.

Este a opta serie din istoria WTA, în termeni de săptămâni consecutive, după Martina Navratilova (1000), Chris Evert (746), Steffi Graf (625), Gabriela Sabatini (508), Pam Shriver (458), Arantxa Sanchez-Vicario (429), Hana Mandlikova (421).

După două săptămâni de carantină, Simona își va face prima apariție pe un teren de tenis în 2021 în turneul demonstrativ de la Adelaide, programat vineri, când o va întâlni pe Ashleigh Barty.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *