Sistemele de plăți ONLINE prin Ghișeul.ro și GlobalPay, disponibile pentru moiseieni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Primăria Moisei, prin primarul Grigore Tomoiagă, a anunțat că moiseienii au de acum noi modalități de a-și achita taxele locale. Primarul de Moisei a spus: „Persoanele fizice si persoanele juridice pot achita impozite și taxe datorate bugetului local al Comunei Moisei pe pagina de internet www.ghiseul.ro la orice oră, pagina fiind disponibilă în orice moment al zilei”.
„Plata impozitelor, pentru bunurile deținute de contribuabili în Comunei Moisei, este condiționată de autentificarea pe pagina www.ghiseul.ro. Pentru amenzi plata se poate efectua și fără autentificare prealabilă. Plata electronică prin intermediul paginii de internet www.globalpay.ro : Orice contribuabil poate folosi Sistemul electronic de consultare și plată a taxelor și impozitelor locale după autentificare. Autentificarea se face pe bază de CNP (persoane fizice) respectiv CUI (persoane juridice).
Sistemele sunt disponibile 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Sistemele oferă date despre debitele restante și majorările de întârziere calculate la zi și plata amenzilor pe baza datelor din procesul verbal cu verificarea încadrării în termenul de 15 zile. Se acceptă la plată orice card de debit sau credit tip VISA, VISA Electron, MASTERCARD sau MAESTRO, emis de orice bancă. Sistemele beneficiază de elemente de securizare pentru evitarea fraudării conturilor de plată și a intrării frauduloase în sistem, grupate într-o soluție certificată de procesatorii autorizați pentru efectuarea de plăți electronice în România bazată pe standardul 3D Secure.
Ne dorim să fim o primărie cât mai prietenoasă cu cetățeanul, iar unul dintre lucruri înseamnă să nu îl ții pe contribuabil, în picioare, în fața unui ghișeu, pentru a plăti taxele și impozitele locale. Normalitatea înseamnă să desființăm barierele dintre funcționari și cetățeni, iar serviciile publice să fie cât mai moderne și cât mai accesibile”, a precizat primarul Grigore Tomoiagă.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole