Sorina Pintea pusa in libertate, sub masura controlului judiciar ACTUALIZARE

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Sorina Pintea este in aceste momente in fata magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti unde pledeaza pentru libertatea ei. Pintea a fost dusa la instanta de patru politisti insa nu a mai fost incatusata. Sorina Pintea nu va ramane la Curtea de Apel pentru a primi sentinta ci va merge, in jurul orei 12.00, la o clinica unde i se va face cateva investigatii medicale, deoarece i-a fost acceptata cererea.

Va reamintim faptul ca aceasta, prin avocatii sai, a contestat decizia de arestare preventiva pentru 30 de zile care a fost data de instanta Tribunalului Bucuresti. Procurorii DNA au fost cei care au facut propunerea, iar magistratii au acceptat-o in data de 29 februarie 2020.

Revenim cu detalii.

ACTUALIZARE ora 11.22

Avocatul Sorinei Pintea, Victor Mocanu a declarat, dupa ce a iesit din sala de judecata, ca si in aceasta dimineata medicii Centrului de Arest au chemat ambulanta insa Sorina a refuzat sa mearga la spital pentru a-si onora obligatia de a fi prezenta in fata instantei. Apararea a cerut revocarea masurii arestarii preventive si in subsidiar plasarea sub control judiciar.

Avocatul a mai precizat ca Sorina Pintea nu intentioneaza sa mearga acasa, ci doreste sa se interneze intr-o unitate medicala pentru a se trata deoarece nu se simte bine si nu poate manca. Pe de alta parte, procurorii DNA au cerut mentinerea masurii arestarii preventive punctand faptul ca e necesar sa stea dupa gratii cele 30 de zile.

Urmeaza sa se comunice decizia instantei, care se va pune in aplicare imediat.

ACTUALIZARE ora 15.03

Sorina Pintea va parasi arestul Capitalei. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au considerat ca aceasta nu trebuie sa stea dupa gratii cele 30 de zile si au dispus masura controlului judiciar. Pe perioada aplicarii acestei masuri, Pintea va sta in Baita deoarece aici are domiciliul. Astfel, aceasta va trebui sa se prezinte la Politia Maramures asa cum a stabilit instanta.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2