Spitalul Judetean Baia Mare vine cu noi precizari despre accesul in unitatea medicala

Spitalul Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” Baia Mare anunta ca accesul in unitatea medicala se poate realiza doar prin cele doua puncte de triaj.

1. intrarea principala a spitalului, dupa ora 7.00 – pentru bolnavii care vor dori sa acceseze serviciile Ambulatoriului Integrat si/sau Laboratoarelor (explorari functionale, analize medicale, radiologie etc.)

2. Unitatea de Primire Urgente a spitalului – pentru cazurile care constituie urgenta, dar si pacientii programati pentru internare de zi

„• Triajul epidemiologic este realizat pentru siguranta dumneavoastra, a celorlalti pacienti si a personalului medical,
• Nu dorim sa provocam vreun disconfort, din cauza timpului de asteptare pentru efectuarea triajului, ci sa va protejam,

• Pastrarea unei distante fata de alte persoane, precum si celelalte masuri comunicate de autoritati trebuie respectate, pentru a evita riscul transmiterii infectiilor,

• Avem nevoie de colaborarea dumneavoastra, pentru a castiga aceasta lupta impotriva imbolnavirilor cu COVID-19.

Va reamintim ca Spitalul Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” din Baia Mare lucreaza intens si ia toate masurile necesare pentru a proteja atat pacientii, cat si personalul medical, in actualul context epidemiologic.
Astfel, pentru a preveni si combate raspandirea infectiei cu COVID-19, este imperios necesar sa se efectueze triajul epidemiologic atat la intarea in spital, cat si la Unitarea de Primire Urgente a spitalului.

Regretam disconfortul creat de timpul de asteptare pentru a avea acces in unitatea noastra sanitara. Acest timp insa, nu este unul pierdut, ci unul necesar realizarii corespunzatoare a triajului epidemiologic, pentru binele dumneavoastra, al celorlalti pacienti si al personalului medical cu care veti intra in contact.

Suntem aici pentru dumneavoastra si pentru ca sanatatea pacientilor este pentru noi obligatie sacra! Dar avem nevoie sa fim o echipa, care are un scop comun – acela de a reduce sau chiar elimina aceste riscuri de transmitere a infectiilor si de a face bine. Bine pentru pacienti, in primul rand. Si bine pentru noi, cadrele medicale, pentru a putea ajuta bolnavii. Va rugam sa ne intelegeti si sa ne sprijiniti in aceste demersuri!”, se arata intr-un comunicat al unitatii medicale.

ZiarMM

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu