SURSĂ EXTERNĂ – Se fac angajări la IPJ Maramureș. Ce trebuie să știți

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș a anunțat că scoate la concurs 19 posturi de agenți și ofițeri de poliție, prin încadrare directă, din sursă externă, precum și un post vacant de personal contractual. Procedura de ocupare prin concurs, prin încadrare directă, din sursă externă, a patru posturi de ofițeri de poliție (specializările inginer de sistem, financiar și psihologie), 15 posturi de agenți de poliție (specializările ordine publică), dar și un post de muncitor calificat (instalator) a fost demarată zilele trecute.

„Pentru posturile de agenți și ofițeri de poliție, înscrierea se realizează, până la data de 12 iulie 2022 (inclusiv în zilele nelucrătoare, iar pe data de 12 iulie 2022 doar până la orele 16:00), online, la adresele de e-mail sursaexterna@mm.politiaromana.ro . În situația în care candidatul nu primește confirmarea înscrierii, acesta se poate adresa Serviciului Resurse Umane, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, la numărul de telefon 0262.207.711, iar în cazul în care situația nu s-a soluționat, are posibilitatea de a se prezenta fizic la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, situat pe strada 22 Decembrie, nr. 37, în municipiul Baia Mare, judeţul Maramureș, în vederea clarificării.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs. Data, ora și locul unde se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice se vor stabili în funcție de numărul candidaților și se vor comunica acestora prin postarea unui anunț ulterior pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, sectiunea carieră, posturi scoase la concurs”, precizează IPJ Maramureș.

Mi spunem doar că la data de 3 septembrie 2022, va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă. Mai spunem doar că la nivel național Poliția Română scoate la concurs 2.212 posturi de agenți și ofițeri de poliție, precum și de personal contractual, prin încadrare directă, din sursă externă.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2